Huiselijke opvang

Voor onze huiselijke opvang hanteren wij de volgende prijzen:

  • Dagopvang: €20,-
  • Overnachting: €3,-
  • Dag van brengen / halen: €20,- wanneer de hond de hele dag verblijft, €10,- wanneer de hond een halve dag verblijft (Onder halve dag wordt verstaan: ’s middags brengen op de dag van brengen of ’s ochtends ophalen op de dag van ophalen. Wanneer je ’s ochtends komt brengen op de dag van brengen telt dit dus als hele dag).

Dit geldt zowel voor dagopvang als voor vakanties & weekendjes weg. Op feestdagen hanteren wij ook deze prijzen.

Wanneer bij reserveren wordt aangegeven dat de hond een halve dag verblijft op de dag van brengen / halen, hanteren wij €10,-. Wanneer dit bij reserveren niet wordt aangegeven (of uiterlijk 2 weken voor aanvang, en 4 weken in de hoogseizoenen) moeten wij die hele dag een plek vrijhouden en hanteren wij €20,-. Ook als de hond uiteindelijk toch maar een halve dag verblijft!

Even een paar voorbeelden om bovenstaand te verduidelijken: 
– U doet een reservering om uw hond zaterdag ochtend te brengen en maandag ochtend weer op te halen. Dit zijn 2 hele dagen, 1 halve dag en 2 nachten. De kosten zullen dan €56,- zijn. 
– U doet een reservering om uw hond zaterdag te brengen en maandag weer op te halen. U geeft hierbij niet aan of u ’s ochtends of ’s middags komt brengen en halen. In dit geval berekenen wij 3 hele dagen en 2 nachten. De kosten zullen dan €66,- zijn. 
– U doet een reservering om uw hond zaterdag te brengen en een week later op zaterdag weer op te halen. U geeft hierbij niet aan of u ’s ochtends of ’s middags komt brengen en halen. In dit geval berekenen wij 8 hele dagen en 7 nachten. De kosten zullen dan €181,- zijn. 

Geef bij reserveren dus altijd aan of u de hond(en) ’s ochtends of ’s middags komt brengen en halen. Of doe dit later zodra dit bekend is alsnog, maar wel uiterlijk 14 dagen voor aanvang. Wanneer dit binnen deze 14 dagen voor aanvang doorgegeven wordt zijn we genoodzaakt alsnog de breng en haaldag als hele dagen door te belasten.  In de hoogseizoenen geldt hiervoor 4 weken voor aanvang.

Let op! Bij niet tijdig annuleren worden de totale kosten in rekening gebracht. Alle gereserveerde dagen worden in rekening gebracht, ook wanneer u uw hond(en) eerder ophaalt. Annuleren van dagopvang kan tot 24u voor de aankomsttijd, voor vakanties en weekenden geldt 14 dagen voor aankomst. Bij annuleren in de hoogseizoenen geldt voor zowel de dagopvang als vakanties / weekenden 4 weken voor aankomst. 

Onder hoogseizoenen wordt verstaan; Voorjaarsvakantie, Paasweekend, Meivakantie, Hemelvaartweekend, Pinksterweekend, Zomervakantie, Herfstvakantie, Kerstvakantie en Oud & Nieuw.

Wij zijn volgeboekt in onze opvang op de volgende data:
– Zomervakantie 2024 (21 juli t/m 23 augustus)

Op de volgende data zijn wij gesloten i.v.m onze eigen vakantie: 15 t/m 29 september 2024