Alles over Hemel & Hond

Mijn naam is Sharon Hemel. Ik ben geboren in 1994 en woon sindsdien op een boerderij in Bentelo. En daar woon ik tegenwoordig nog steeds, samen met mijn vriend Tim en onze honden.

Ik heb altijd al passie en liefde voor dieren gehad, met name voor honden. Naast mijn HBO opleiding heb ik daarom een trimopleiding gevolgd, en als afstudeeropdracht heb ik een ondernemingsplan geschreven om mijn eigen trimsalon te starten. Sinds 2016 ben ik dan ook gediplomeerd trimster en trim ik al een aantal jaren met veel plezier in mijn eigen salon aan huis. Ik heb dit een tijdje volgehouden om dit naast mijn kantoorbaan in de avonduren en op zaterdag te doen.

Onze diensten

Uiteindelijk heb ik toch de knoop doorgehakt en heb ik ervoor gekozen om fulltime te gaan werken in mijn eigen bedrijf. Om voor mijzelf een fijne en leuke afwisseling in mijn werk te behouden, ben ik sinds 2021 naast de trimsalon begonnen met het aanbieden van een opvang voor honden.

Deze werkzaamheden zijn goed te combineren met elkaar en het is ook nog eens heel erg leuk om te mogen doen! Zorgen voor een blij baasje en vooral een blije hond vind ik ontzettend leuk en dankbaar werk. Benieuwd hoe ik dit doe? Kijk dan gauw verder op de website!

De diensten van Hemel & Hond

Huiselijke opvang

Wij bieden opvang aan voor zowel dagopvang, vakanties en weekendjes weg. In tegenstelling tot de meeste andere pensions hebben wij géén kennels. De honden die bij ons verblijven, verblijven namelijk in onze ‘woonkamers’. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat uw hond zich thuis voelt wanneer hij / zij bij ons verblijft.

Trimsalon

Wij passen verschillende behandelingen toe in de trimsalon, namelijk knippen, effileren, plukken, scheren en ontwollen door middel van de was/blaas behandeling. Bij iedere behandeling worden de nagels gecontroleerd en geknipt wanneer nodig. Daarnaast kijken we altijd even de oren na of deze schoon zijn.